Wo 25 april: EuropaMeetup met Eickhout, Klaver en Almaci

Europa staat voor grote veranderingen in 2018. De Franse president Macron presenteerde dinsdag in het Europees Parlement zijn voorstellen voor Europa, het Duitse regeerakkoord staat vol met Europa en zelfs premier Rutte gaf onlangs toe toch een Europa-visie te hebben. Maar sturen de klassieke machtspartijen Europa de goede kant op? Maken ze Europa eerlijker en duurzamer? Of grijpen progressieve veranderingsbewegingen die overal in Europa in opkomst zijn het initiatief?

GroenLinks wil niet aan de zijlijn staan. Wij willen meebeslissen over de toekomst van Europa. Op initiatief van GroenLinks-Europarlementariër Bas Eickhout geeft hij samen met partijleider Jesse Klaver, zijn Vlaamse Groen-collega Meyrem Almaci bij een EuropaMeetup in Maastricht hun visie op Europese samenwerking. 

U bent van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. 

Wat? Meetup met Jesse Klaver, Meyrem Almaci en Bas Eickhout
Waar? De Muziekgieterij, Boschstraat 7,6211 AS, Maastricht 
Wanneer? Woensdag 25 april
Hoe laat? Deuren open: 19:00 uur. Aanvang: 20:00 uur.

We vragen journalisten zich voor deze Meetup aan te melden bij de persvoorlichter van GroenLinks Europa: Dirk van den Bosch via dirk.vandenbosch@ep.europa.eu

Neem contact op met onze persvoorlichter: 
Neem voor meer info contact op met de persvoorlichter van GroenLinks Europa: Dirk van den Bosch
Telefoon:
+31 627 015 080 (NL) of +32 228 38365 (B)
E-mail: dirk.vandenbosch@europarl.europa.eu Extra persinformatie staat op de website van het Mediacentrum van GroenLinks Europa.
TwitterFacebook
http://groen.li/pb1464

Persberichten

Op deze website staan alleen de persberichten van GroenLinks Europa.

Ga naar de volledige website van GroenLinks Europa.