Persuitnodiging: Europese Groene Partij bijeen in Utrecht

Vrijdag 20 tot zondag 22 mei 2016 komen alle afgevaardigden van Groene partijen uit heel Europa bijeen in Utrecht. Er is aandacht voor de meest urgente Europese onderwerpen zoals de vluchtelingencrisis, onze energievoorziening en de staat van de Europese Unie zelf. Het programma wordt vrijdag geopend door Jesse Klaver.

Op vrijdag om 14.30u organiseren we een korte informele bijeenkomst om u wegwijs te maken bij de Europese Groenen en introduceren wij u graag bij Europese politici. Om 16 uur opent vervolgens Jesse Klaver de conferentie gevolgd door een paneldiscussie over de toekomst van Europa.

Voorafgaand aan de opening bent u vrijdag van harte welkom om de openbare conferentie over belastingontwijking bij te wonen, met onder meer Europees fractievoorzitter Philippe Lamberts en Europarlementariër Bas Eickhout.

Aan de bijeenkomst van de Europese Groene Partij nemen naast van GroenLinks-wethouder Lot van Hooijdonk (Utrecht) en oud-Europarlementariër Joost Lagendijk diverse Europese gasten deel zoals professor Olivier de Schutter, Flavia Kleiner, initiatiefneemster van een campagne tegen extreemrechts in Zwitserland, Charles Grant, oprichter en directeur van the Centre for European Reform en de voorzitter van de Duitse Groene partij Cem Özdemir.

Meer informatie en aanmelden bij Dirk van den Bosch
dirk.vandenbosch@europarl.europa.eu

Locatie:
Cursus- en Vergadercentrum Domstad
Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht

Neem voor meer informatie of interviewverzoeken contact op met Lowie Kok, persvoorlichter GroenLinks Europa
Telefoon: +31 634 930 173
E-mail: lowie.kok@ep.europa.eu

Kijk voor extra informatie ook op het Mediacentrum van GroenLinks Europa.

Deel dit bericht

TwitterFacebook